header banner
Default

Het lijkt erop dat de koers van VeChain snel zal stijgen


In dit  artikel richten we ons op vechain (VET), waarbij we een gedetailleerde vooruitblik bieden en onze verwachtingen voor de VET-koers uiteenzetten. Onze analisten verkennen potentiële prijsbewegingen, informatie die je kunt gebruiken voor je eigen handelsstrategie.

Mocht je na deze analyse nog vragen hebben of op zoek zijn naar diepgaandere inzichten, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te betreden met een proefperiode van 30 dagen. Hier kom je rechtstreeks in contact met onze community, analisten en mede-investeerders. Onthoud, dit artikel is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsstrategieën van onze analisten.

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

Technische analyse vechain (VET) koers

VIDEO: 📊 Cardano (ADA), Vechain (VET) en Holochain (HOT) STIJGEN FORS! Is dit HET BEGIN VAN IETS MOOIS?!
CryptoCoinTalk

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Premium omgeving weer een grote reeks analyses gedeeld, waaronder een voor de VET koers. De leden kregen toen het volgende te horen:

“VET blijft mooi binnen onze groene koopzone hangen. Dit is de tweede keer dat we in deze zone duiken, wat alleen maar benadrukt hoe sterk deze zone als steun dient.

Dit stelt ons in de verwachting dat we nu vanuit deze zone een opwaartse beweging gaan maken en daarom hebben we deze zone gemarkeerd met een groene ‘koop’ box.

Onze ogen zijn strak gericht op een specifiek prijspunt; we willen graag VET inslaan ergens in deze zone tussen de $0,0161 en $0,01646.

We kunnen vanuit hier een flinke klim verwachten. We voorzien een stijging die de koers minstens naar de blauwe zone rond de $0,021 zal sturen.

Voor nu is het dus geduld hebben. We leunen even achterover en wachten rustig af tot de koers besluit de lucht in te gaan.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/y8WEwsBU/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: 📊 Als Bitcoin DIT level breekt gaat de koers naar $25.200 stijgen! 40% STIJGING Vechain mogelijk?!
CryptoCoinTalk

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: VeChain: Will History Repeat? $1.34? 100 X In The Bull Run!
Cheeky Crypto

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Justin Watts

Last Updated: 1699903562

Views: 728

Rating: 3.9 / 5 (76 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Justin Watts

Birthday: 2022-03-22

Address: 973 Parker Plaza Apt. 044, Edwardberg, FL 77521

Phone: +4849250098909560

Job: Marketing Manager

Hobby: Pottery, Geocaching, Amateur Radio, Embroidery, Whiskey Distilling, Aquarium Keeping, Cocktail Mixing

Introduction: My name is Justin Watts, I am a dedicated, clever, radiant, spirited, esteemed, Precious, courageous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.